ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ

 

ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε. υποστηρίζοντας πάντα τις ανάγκες της αγοράς, συνεργάζεται με τους καλύτερους παραγωγούς νοβοπάν στην Ευρώπη με σκοπό να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της σε νοβοπάν Μελαμίνη.

Το προϊόν αυτό αποτελεί ένα σύγχρονο διακοσμητικό υλικό, αφού διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία έγχρωμων, μονόχρωμων, λευκών Μελαμινών αλλά και νέων σχεδίων και χρωμάτων που ακολουθούν τις τάσεις της διακόσμησης και του διεθνούς design.

Όποιο και αν είναι το στυλ που επιλέγετε να ακολουθήσετε, το σίγουρο είναι οτι ο χώρος σας θα χαρακτηρίζεται από Υψηλή Αισθητική με τις μελαμίνες μας!

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Πλάκες: matrix, microlina, scavato, swan cut, woodpore, shagreen, soft, smooth
Οι κωδικοί μελαμίνης ακολουθούν τις διαστάσεις 3660*1830 και διατίθενται σε πάχη 8-16-18-25 χιλιοστά.

 

INTRA COLLECTION

Πρόκειται για μία νέα επιφάνεια ανάγλυφη, απομίμηση καπλαμά με έντονη σκιαγράφηση του σχεδίου DOS (καρδιά) και ήπιας μορφής εσοχών.

Τα σχέδια & χρώματα που διατίθενται στην επιφάνεια INTRA είναι σε απομίμηση ξύλου & σε matt υφή, προσδίδοντας μία εξαιρετική φυσική αίσθηση, για μια διαφορά που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε.

Η νέα επιφάνεια INTRA θα διατίθεται σε 14 χρώματα.

Με βάση τις εξαιρετικά σύγχρονες τεχνολογίες του ομίλου, τόσο η νέα υφή όσο και η ένταξη νέων διακοσμητικών επιφανειών, αντιπροσωπεύουν μια εντελώς νέα γενιά προϊόντων και ανοίγουν νέες δυνατότητες για τους συνεργάτες μας

Οι αποχρώσεις διατίθενται σε φύλλα μελαμίνης, μαζί με τα σόκορά τους σε ABS ταινίες.

Πλάκες: Intra

Intra Collection

 

NATURAL

Μία νέα σειρά ανάγλυφων Μελαμινών περιλαμβάνει 15 πρωτοποριακά χρώματα που αντιπροσωπεύουν αποχρώσεις και υφές δανεισμένες από τη φύση. Η γκάμα χρωμάτων αυτή ενδείκνυται για μοντέρνες συνθέσεις και επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες και επιθυμίες κάθε πελάτη και επαγγελματία.

Οι αποχρώσεις διατίθενται σε φύλλα μελαμίνης, σε μπάρες Direct postforming και σε διαστασιολογημένα πορτάκια μαζί με τα σόκορά τους σε ABS ταινίες.

Πλάκες: Soft,  Scavato

Scavato

 

Soft

 

SUPERIOR

Η σειρά Ανάγλυφων μελαμινών σε 30 διαφορετικές αποχρώσεις ζεστές και ιδιαίτερες αποχρώσεις του ξύλου, σε μεγάλη ποικιλία υφών & εξαιρετικού αποτελέσματος.

Οι αποχρώσεις διατίθενται σε φύλλα μελαμίνης, σε μπάρες Direct postforming και σε διαστασιολογημένα πορτάκια μαζί με τα σόκορά τους σε ABS ταινίες.

Πλάκες: Sawn cut, Scavato, Microline, Matrix

Sawn Cut

 

Scavato

 

Microline

 

Matrix

 

UNICOLOR

Ανανεωνόμαστε και εντάσσουμε στην γκάμα των μελαμινών 6 νέες παλ αποχρώσεις. Έξι νέα γήινα μονόχρωμα χρώματα σε Soft  πλάκα έρχονται να καλύψουν κάθε απαίτηση, τόσο για κουτί όσο και για επιφάνεια, δημιουργώντας υπέροχους συνδυασμούς με την τελευταία natural collection αλλά και με τα υπόλοιπα χρώματα από την σειρά superior .  Οι μελαμίνες UNICOLOR είναι ιδανικές για την κατασκευή κουζινών, ντουλαπών και διάφορων οικιακών επίπλων.

postforming και σε διαστασιολογημένα πορτάκια μαζί με τα σόκορά τους σε ABS ταινίες.

Οι αποχρώσεις διατίθενται σε φύλλα μελαμίνης, σε μπάρες Direct postforming και σε διαστασιολογημένα πορτάκια μαζί με τα σόκορά τους σε ABS ταινίες.

Πλάκες: Soft, Scavato

Soft

 

Scavato

 

CLASSIC

Η CLASSIC σειρά περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία μονόχρωμων μελαμινών. Οι υφές σε αυτή την κατηγορία είναι σαγρέ ή πόρου. Εναλλακτική επιλογή για λιτά όμορφα αποτελέσματα σε οικιακούς & επαγγελματικούς χώρους.

Πλάκες: Shagreen, Woodpore

Shagreen

 

Woodpore

 

ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΛΕΥΚΗ & ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΛΕΥΚΗ ΑΝΘΥΓΡΗ

Η Λευκή μελαμίνη είναι προϊόν πρεσαρίσματος Λευκής Μελαμίνης 1 ή 2 όψεων με μοριοσανίδα (νοβοπάν) απλή ή ανθυγρή.

 

Η υψηλή ποιότητα των μελαμινών , η πλούσια χρωματική γκάμα και η δυνατότητα επεξεργασίας των πάνελ αυτών από την εταιρία μας, αξιοποιεί τη δυναμική και δημιουργεί λύσεις για κάθε κατάστημα.

Εφαρμογές