ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ

 

ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε. υποστηρίζοντας πάντα τις ανάγκες της αγοράς, συνεργάζεται με τους καλύτερους παραγωγούς νοβοπάν στην Ευρώπη με σκοπό να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της σε νοβοπάν Μελαμίνη.

Το προϊόν αυτό αποτελεί ένα σύγχρονο διακοσμητικό υλικό, αφού διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία έγχρωμων, μονόχρωμων, λευκών Μελαμινών αλλά και νέων σχεδίων και χρωμάτων που ακολουθούν τις τάσεις της διακόσμησης και αισθητικής του διεθνούς design σε καινοτόμα σχέδια και υφές .

Όλα τα προϊόντα της σειράς συνδυάζονται άψογα με τις συλλογές προϊόντων Πάγκων, Εσωτερικών πορτών και δαπέδων για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή.

COLLECTION ALFA WOOD

Ανανεώστε τον χώρο σας με τις επιφάνειες μελαμίνης με την υπογραφή της Alfa Wood Group, που εγγυάται υψηλό επίπεδο ποιότητας. Συνδυάζουν την πρακτικότητα με την αισθητική, και δημιουργούν μοναδικές υφές για μια αναζωογονητική αίσθηση στο χώρο σας.

Η Alfa Wood Group αναπτύσσει πάντα καινοτόμα σχέδια και υφές, ώστε οι αρχιτέκτονες, οι σχεδιαστές και οι τεχνίτες να έχουν ελευθερία και ευελιξία στο να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους.

Οι διακοσμητικές επιφάνειες μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα αυθεντικό στυλ υψηλής αξίας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της ευκολότερης συντήρησης.

Η σειρά προϊόντων Alfa Surfaces είναι ιδανική για αισθητική χρήση, συνδυάζοντας εξαιρετικές αποχρώσεις και υφές σε απομίμηση φυσικού ξύλου, πέτρας, μαρμάρου, τσιμέντου, υφάσματος κ.α. Όλα τα προϊόντα της σειράς συνδυάζονται άψογα με τις συλλογές προϊόντων Πάγκων, Εσωτερικών πορτών και δαπέδων για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή.

Οι αποχρώσεις διατίθενται σε φύλλα μελαμίνης, μαζί με τα σόκορά τους σε ABS ταινίες.

Πλάκες: Synchro Collection , Avant Collection , Premium Collection , Natural Collection, Jean , Solid , Textule , Commercial Collection

 

 

 

COLLECTION VARIO MELAMINES

 

 

 

 

 

ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΛΕΥΚΗ & ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΛΕΥΚΗ ΑΝΘΥΓΡΗ

Η Λευκή μελαμίνη είναι προϊόν πρεσαρίσματος Λευκής Μελαμίνης 1 ή 2 όψεων με μοριοσανίδα (νοβοπάν) απλή ή ανθυγρή.

 

Η υψηλή ποιότητα των μελαμινών , η πλούσια χρωματική γκάμα και η δυνατότητα επεξεργασίας των πάνελ αυτών από την εταιρία μας, αξιοποιεί τη δυναμική και δημιουργεί λύσεις για κάθε κατάστημα.