ΠΡΟΦΙΛ

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ταχύτητα η ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει.
Πρωτοπόροι εδώ και χρόνια στην ποιότητα των προϊόντων ξύλου και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, επενδύουμε συνεχώς στις συνεργασίες μας με υψηλή τεχνολογική υποδομή και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη μονάδα με στόχο την κάλυψη των κατασκευαστικών αναγκών σε προϊόντα ξύλου καθώς και υλικά επιπλοποιίας, της ευρύτερης περιοχής δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων.
Από τη στέγη μέχρι το πάτωμα, από το καλούπι μέχρι το έπιπλο, όπου χρειάζεται ξύλο, εργαλείο, μηχανισμός ή υλικό για να δουλευτεί και αναδείξει τις μοναδικές ιδιότητες του , θα τα βρείτε στην ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ.

Εμπορευόμαστε ολοκληρωμένη και πλούσια γκάμα υλικών για τους συνεργάτες μας επιπλοξυλουργούς και κατασκευαστές , υλικά για οικοδομική ξυλεία , για σκεπές, παρκέτα , ταβάνια , εξοπλισμό καταστημάτων .
Αναλαμβάνουμε των σχεδιασμό ειδικών κατασκευών (αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει και δώστε μας το σχέδιο να το σκαλίσουμε σε ξύλο , μελαμίνη και MDF) καθώς και ανάγλυφα σχέδια. Σκαλίζουμε σε M.D.F. , μελαμίνη ή μασίφ ξύλο όλα τα σχέδια για πόρτες- πορτάκια- βιτρίνες ακόμα και πρωτότυπα δικά μας.

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ – Η ΤΙΜΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Ανάλυση μέτρων, κοστολόγηση αναλυτική κάθε παραγγελίας, σχεδιασμό κατασκευών, ταχύτητα στην παράδοση
  • Τεμαχισμός επιφανειών Για απλές και σύνθετες κατασκευές εσωτερικού χώρου για ντουλάπες για κουζίνα, ντουλάπες για υπνοδωμάτιο, έπιπλα για εστιατόρια – επαγγελματικού χώρου, γραφεία, κατασκευή κουτιών, κοπή πάγκων
  • Συγκόλληση περιθωρίων, σας δίνεται η ευκαιρία να συνδυάσετε την ποικιλία χρωμάτων των μελαμινών με οποιοδήποτε χρωματισμό ταινίας εσείς επιθυμείτε
  • Τρυπήματα – Σχέδια – Εργασίες CNC , Πάνελ με ράγες αλουμινίου στις διαστάσεις και τα χρώματα που θέλετε, σχεδιασμός ειδικών σχεδίων(αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει και δώστε μας το σχέδιο να το σκαλίσουμε όποια επιφάνεια )
  • Παράδοση με δικά μας αυτοκίνητα, Φροντίζουμε για την καλύτερη παράδοση σε ταχύτητα, σε συσκευασία , σε περιοχές για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση.
    Δίκτυο διανομής : Αχαΐα, Νησιά Ιονίου, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Μεσσηνία

Όλοι εμείς στην ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ με ισχυρό γνώμονα το ανθρώπινο κεφάλαιο μας επενδύουμε στις μακρόχρονες συνεργασίες με κοινό παρονομαστή το πάθος για την εργασία μας, την στήριξη σας και την αλληλοεκτίμηση.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.